par

Kakšen analni čep kupiti?

Analni čep oziroma butt plug spada med zelo priljubljene erotične igračke. Kakšni analni čepi so najboljši in kakšnega kupiti pa vam razkrijemo mi.

Čemu pravzaprav služi analni čep?

Analni čep je spolna igračka, ki jo ženska ali moški vstavi v anus. S tem boste povečali vzburjenost in užitek. Analni čepi so sicer na voljo v različnih oblikah in velikostih, zato morate razmisliti, kakšnega želite.

Ta nagajiv erotični pripomoček lahko uporabljate za penetracijo in stimulacijo. Za razliko od dildov analni čepi v zadnjični odprtini ostanejo dokler ga sami ne izvlečete. Tako boste vzburjeni dlje časa in ni nevarnosti, da bi vam analni čep uničil užitek.

Analni čepi so izdelani v obliki “kapljice”, da lahko lažje zdrknejo v zadnjično odprtino. Na koncu imajo razširjen ravni del, da vam analni čep ne bi zdrknil v telo. Priporočljivo je, da analni čep pred vstavitvijo navlažite z lubrikantom.

Kot že prej rečeno, so te erotične igračke lahko izdelane iz različnih materialov ter na voljo v številnih oblikah in velikostih. Obstajajo tudi vibrirajoči analni čepi in analni čepi z daljinskim upravljalnikom.

Analni čep

Analni čep – kako ga uporabljati?

Ta nadvse privlačna erotična igračka vam lahko pomaga pri pripravi na analni seks. Na ta način se lažje navadite na občutek, da imajo v anusu “nekaj drugega”. Poleg tega vam analni čep pomaga raztegniti anus in vam tako omogoči lažjo penetracijo. Vedno se morate poskusiti sprostiti, preden kar koli vstavite v anus. Le tako boste lahko se boste v spolnosti sprostili.

Brez priprave je lahko analni seks zelo boleč in neprijeten. Ne dovolite, da bi vam prva slaba izkušnja pokvarila užitek v spolnosti.

Z analnimi čepi stimulirate prostato

Prostata je žleza, ki leži pred danko. Številnim moškim je zelo prijetno doživeti stimulacijo prostate skozi zadnjično odprtino.

Vstavljanje analnega čepa povzroči pritisk na prostato, kar lahko vas lahko do prijetnega občutka. Na ta način, s stimulacijo prostate, lahko dosežete orgazem brez da bi potrebovali stimulacijo penisa. Raziskave kažejo, da ima vse več moških vstavljen analni čep tudi spolnim odnosom, oziroma med samozadovoljevanjem. Stimulacija prostate namreč prispeva k užitku in pomaga priti do hitrejšega vrhunca.

Ali so analni čepi varni?

Da, analni čepi so varni, če jih pravilno uporabljate. Svetujemo vam, da uporabljate takšen analni čep, ki bo primerne velikosti in oblike, saj boste s tem zmanjšali možnost bolečine.

Zelo zaželjeno je, da uporabljate le čepke z razširjenim dnom. V danki so namreč močne mišice, ki lahko ustvarijo učinek sesanja in potegnejo predmete v anus.

V kolikor vam spolna igračka zdrkne v anus, jo bo morda moral odstraniti zdravnik v bolnišnici. Kot zanimivost vam lahko povemo, da statistika bolnišničnih posegov iz leta 2018 kaže, da so vibratorji in analni čepi predstavljali 41% predmetov, odstranjenih iz anusov.

Ali analni sex boli?

  • 86 % vprašanih je reklo, da so vsaj enkrat občutili bolečino, medtem ko jih 9 % ni občutilo bolečine nikoli
  • 36 % vprašanih je reklo, da so med analnim seksom občutili bolečino
  • 64 % ljudi, ki so analno penetrirali v partnerja/partnerko, je povedalo, da jih je partner prosil, naj prenehajo zaradi bolečine

Ne glede na to, ali je bila pri analnem seksu prisotna bolečina, ni nujno, da bo prav vas pri analnem seksu bolelo in huda bolečina še ne pomeni, da počnete nekaj potencialno škodljivega.

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Cart
Your cart is currently empty.