ljubljenje sex zdravje

7 razlogov, zakaj je sex dober za vas

Ste že kdaj razmišljali, za kaj vse je sex dober? Spolnost ima pri ljudeh izjemno pomembno vlogo, v kolikor pa je prisoten še užitek, postane toliko slajši.

1. Sex je dober za krepitev zdravja

Verjeli, ali ne, je sex dober za krepitev vašega zdravja. Kolikokrat na teden sexati, se sprašujete? Za boljše zdravje strokovnjaki pravijo, da sexajte vsaj dvakrat na teden.

2. Sex vas sprosti

Pri sexu se vaše telo sprosti. Sex pravzaprav poskrbi za izjemno relaksacijo vaših mišic, za sprostitev vaših misli in celotnega telesa. Naj se predigra prične v zapeljivem erotičnem perilu.

3. Sex vas osveži

Ni prevelike znanosti v dejstvu, da sex pomaga našemu telesu. Redna spolnost vas bo osvežila, topla prha po sexu pa še bolj. Za varno spolnost je pomembna tudi uporaba kakovostnih kondomov.

4. Po sexu ne jejte, ampak pijte

V kolikor po sexu postanete lačni, nikar ne stopite do hladilnika. Vaše potrebe raje nadomestite s tekočino, saj je telo dehidrirano. Med sexom namreč izločate več telesnih tekočin, kot sicer.

5. Po sexu ostanite v postelji

Se vam po sexu mudi? Raje ostanite še nekaj časa v postelji. Na ta način bo vaše telo prihranilo nekaj dragocene energije, predvsem pa se bo energija v telesu ob počitku po sexu okrepila.

6. Sex zniža holesterol v krvi

Ali ste vedeli, da je sex zdrav? Seveda! Najbrž pa niste vedeli, da sex zniža raven holesterola v krvi. V kolikor ne verjamete, povprašajte vašega osebnega zdravnika.

7. Zaradi sexa ste bolj zbrani in imate več elana

Če sexate boste tudi bolj zbrani in bolj motivirani za ostale naloge, ki vas še čakajo v dnevu. To je povezano tudi s hormoni, ki se v telesu sproščajo med sexom.

Leave A Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Cart
Your cart is currently empty.