REALISTIČNA MOŠKA LUTKA JAN DOLLS BY SHOTS | 160 cm

1.699,90  z DDV

REALISTIČNA MOŠKA LUTKA JAN DOLLS BY SHOTS je visok 160 centimetrov in izjemno varen za uporabo, saj je narejen po TPE standardu. Z Janom boste lahko preživeli v dvoje številne nore, vroče in strastne noči!

Ni na zalogi

Kategorije: , ,

Opis

REALISTIČNA MOŠKA LUTKA JAN DOLLS BY SHOTS je visok 160 centimetrov in izjemno varen za uporabo, saj je narejen po TPE standardu. Z Janom boste lahko preživeli v dvoje številne nore, vroče in strastne noči!

Jan lahko stoji, premika roke, noge ter celotno telo. Zahvaljujoč izjemno kakovostnim materialom lahko Jana celo oblečete in obujete po zadnji modi!

Jan je nepogrešljiv partner tako za ženske kot tudi za moške. Zahvaljujoč čvrstemu penisu ter dvema odprtinama vam bo omogočil nepozabne in strastne trenutke tudi če si želite oralnega ali analnega spolnega doživetja.

Svetujemo vam, da uporabite vaš najljubši lubrikant, ki je narejen na vodni osnovi, da bo Jan poskrbel za bolj pristno spolno doživetje, kot bi bilo sicer. Ne uporabljajte pa lubrikantov na silikonski, ali kateri drugi osnovi, saj lahko ostale vrste lubrikantov Jana poškodujejo.

JANA LAHKO SEGREJETE NA TELESNO TEMPERATURO!
Realistična sex lutka Jan vam omogoča celo, da ga segrejete, kot bi ob sebi imeli pravo osebo. Preprosto ga priključite na USB polnilnik, nastavite na najvišjo temperaturo in počakajte 3 minute. Nato se vaš užitek lahko prične.

V lutko Jan ne vstavljajte ničesar, kar vsebuje črnilo (časopis, revija, …) ali druge materiale, ki vsebujejo intenzivne barve. Lahko se zgodi, da takšni materiali lutko Jan poškodujejo, ali trajno obarvajo.

Paket vključuje:

Brezplačno vzorčno kroglico
USB grelni priključek
Spodnje perilo
Čistilo, lubrikant in losjon za telo
Regeneracijsko čistilo in čistilno posodico
Druge dodatke za penis
Navodila za uporabo
Material: TPE

Mere realistične sex lutke Jan:

Višina: 160 cm
Teža: 45 kg
Pas: 61 cm
Boki: 95 cm
Dolžina analne odprtine: 18 cm
Dolžina ustne odprtine: 15 cm
Dolžina penisa: 18 cm
Premer penisa: 3,8 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “REALISTIČNA MOŠKA LUTKA JAN DOLLS BY SHOTS | 160 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Price History
Cart
Your cart is currently empty.