REALISTIČNA LUTKA HELENA DOLLS BY SHOTS | 161 cm

1.669,90  z DDV

Ni na zalogi

Opis

REALISTIČNA LUTKA HELENA DOLLS BY SHOTS je visoka 161 centimetrov in izjemno varna, saj je narejena po TPE standardu. S Heleno boste lahko preživeli v dvoje številne nore, vroče in strastne noči!

Helena je zelo ubogljiva in prilagodljiva. Sodelovala bo, če ji premikate roke, noge ali pa kar celo telo. Lahko jo postavite v katerikoli položaj želite. Zahvaljujoč tehnologiji lahko Heleno celo obujete in oblečete, pri obutvi pa ji raje ponudite čevlje z ravnim podplatom, saj petk ne mara.

Helena bo zadovoljila vsem vašim željam in potrebam, saj ima tri odprtine, s katerimi vas bo popeljala v erotična nebesa. Ena odprtina je za vaginalni spolni odnos, druga za analni spolni odnos, Jana pa se bo izkazala tudi v oralnem spolnem odnosu.

Svetujemo vam, da uporabite vaš najljubši lubrikant, ki je narejen na vodni osnovi, da bo Jana še bolj mokra, kot bi bila sicer. Ne uporabljajte pa lubrikantov na silikonski, ali kateri drugi osnovi, saj lahko ostale vrste lubrikantov Heleno poškodujejo.

LUTKO JANO LAHKO SEGREJETE NA TELESNO TEMPERATURO!
Realistična sex lutka Helena vam omogoča celo, da jo segrejete, kot bi ob sebi imeli pravo osebo. Preprosto jo priključite na USB polnilnik, nastavite na najvišjo temperaturo in počakajte 3 minute. Nato se vaš užitek lahko prične.

V lutko Heleno ne vstavljajte ničesar, kar vsebuje črnilo (časopis, revija, …) ali druge materiale, ki vsebujejo intenzivne barve. Lahko se zgodi, da takšni materiali lutko Heleno poškodujejo, ali trajno obarvajo.

Paket vključuje:

Brezplačno vzorčno kroglico
USB grelni priključek
Set spodnjega perila
Set za urejanje nohtov
Krtačo za lase
Čistilo, lubrikant in losjon za telo
Regeneracijsko čistilo in čistilno posodico
Druge dodatki za nožnico
Navodila za uporabo
Material: TPE

Mere realistične sex lutke Helene:

Višina: 161 cm
Teža: 40 kg
Prsni koš: 85 cm (košarica G)
Pas: 61 cm
Boki: 97 cm
Dolžina vaginalne odprtine: 18 cm
Dolžina analne odprtine: 18 cm
Dolžina ustne odprtine: 15 cm

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “REALISTIČNA LUTKA HELENA DOLLS BY SHOTS | 161 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Price History
Cart
Your cart is currently empty.