Metallic Shimmer Vibrator

19,99  z DDV

Pripravite se za popoln orgazem z bleščečim kovinskim šimrom CalExotics. Ta priročen vibrator v obliki torpeda daje tradiciji vznemirljiv pridih s svojim gladkim ABS dizajnom in močnimi vibracijami za še večjo stimulacijo. Seks igračka meri velikodušnih 6 palcev v dolžino in 1 palec v širino, tako da lahko doživite neverjetne orgazme. kadarkoli. S svojo diskretno velikostjo ga lahko vedno skrijete – vzemite svoje orgazme s seboj, ko greste od doma, le vi boste vedeli, kakšne hudobne grehe nosite s seboj – zagotovljeni eksplozivni orgazmi, kjer koli ga uporabljate!

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Pripravite se za popoln orgazem z bleščečim kovinskim šimrom CalExotics. Ta priročen vibrator v obliki torpeda daje tradiciji vznemirljiv pridih s svojim gladkim ABS dizajnom in močnimi vibracijami za še večjo stimulacijo.

Seks igračka meri velikodušnih 6 palcev v dolžino in 1 palec v širino, tako da lahko doživite neverjetne orgazme. kadarkoli. S svojo diskretno velikostjo ga lahko vedno skrijete – vzemite svoje orgazme s seboj, ko greste od doma, le vi boste vedeli, kakšne hudobne grehe nosite s seboj – zagotovljeni eksplozivni orgazmi, kjer koli ga uporabljate!

Dodatne informacije

Color

Modra, Roza

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metallic Shimmer Vibrator”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Price History
Cart
Your cart is currently empty.