Secret Pleasure Chest – Purple Apprentice

159,99  z DDV

Care+ je opremljen s priročno vlečno vrvico za varno odstranitev po uporabi. Ni vam treba skrbeti za baterije ali napačno postavljene polnilne kable; Care+ ima majhno vgrajeno baterijo, ki zdrži do 10 let.

 

Na voljo po naročilu

Šifra: 4642011 Kategorija:

Opis

Perifit Care+ predstavlja novo moč za revolucionarno vadbo medeničnega dna! Keglove žoge Care+ so manjše, močnejše in še pametnejše. Posebej zasnovan za ženske vseh starosti, ki želijo obnoviti, obnoviti in okrepiti svoje medenično dno na zabaven in inovativen način.

 

Z brezplačno aplikacijo Perifit lahko vadite s 7 različnimi programi. To vam omogoča, da delate na močnejših mišicah medeničnega dna v svojem tempu in ravni. Nevšečnosti, kot so neželeno uhajanje urina, spuščena maternica ali ohlapna nožnična stena po porodu, lahko odpravite z rednim treningom na ta način.

 

Keglove žogice Care+ je enostavno vstaviti zaradi njihove ergonomske oblike in so izdelane iz izjemno mehkega silikona, ki je prijazen telesu. Za razliko od svojega predhodnika ima Care+ prilagodljivo zasnovo in se lahko uporablja v poljubnem položaju. Ne glede na to, ali stojite, sedite, ležite, hodite ali telovadite, popolnoma se prilagodi vašemu telesu.

 

Patentirana tehnologija dvojnega senzorja v keglovih kroglicah je bila prenovljena in zdaj zagotavlja še natančnejše meritve. Senzor intraabdominalnega tlaka prepozna nepravilne kontrakcije, površinski senzor pa meri vaše kontrakcije in sprostitve. Care+ ima najnatančnejšo merilno opremo med vsemi keglovimi trenažerji na trgu! To omogoča, da Care+ natančno začuti, kako se izvajajo vaje, in na koncu prenese potrebne informacije v aplikacijo prek povezave Bluetooth z nizko porabo energije. Običajni signal Wi-Fi ali mobilnega omrežja je 100-krat močnejši od signala Perifit, zato ga je mogoče varno uporabljati.

 

V aplikaciji lahko preprosto spremljate vse svoje osebne rezultate in napredek. To vas motivira in vam pomaga še hitreje doseči cilj.

 

Care+ je opremljen s priročno vlečno vrvico za varno odstranitev po uporabi. Ni vam treba skrbeti za baterije ali napačno postavljene polnilne kable; Care+ ima majhno vgrajeno baterijo, ki zdrži do 10 let.

 

Vstavite, trenirajte, sledite – in občutite, kako se vaše medenične mišice krepijo!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Secret Pleasure Chest – Purple Apprentice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Price History
Cart
Your cart is currently empty.