Funky Playhouse Vibrator

34,99  z DDV

Pripravite se na zabavo s tem ljubezenskim zajcem iz TOYJOY! Ta vznemirljivi vibrator je sposoben in pripravljen zadeti vsa prava mesta. Torej, prižgite glasbo, izberite pravo vzdušje in začnite čudovito ljubezensko razmerje s svojim Love Rabbitom! Funky Playhouse iz kolekcije Love Rabbit by TOYJOY je seksi, navihana in izjemno močna. Ta luksuzni vibrator za zajce ima prožno vibrirajočo os s stimulatorjem klitorisa. To omogoča, da silhueta zadene vse prave, prijetne točke! Ta trendovski vibrator je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je hipoalergen in 100% varen za telo. Ponuja 7 načinov pulziranja in 3 hitrosti vibriranja ter se lahko polni prek USB-ja.

Na voljo po naročilu

Šifra: 10245 Pink Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Pripravite se na zabavo s tem ljubezenskim zajcem iz TOYJOY! Ta vznemirljivi vibrator je sposoben in pripravljen zadeti vsa prava mesta. Torej, prižgite glasbo, izberite pravo vzdušje in začnite čudovito ljubezensko razmerje s svojim Love Rabbitom!

Funky Playhouse iz kolekcije Love Rabbit by TOYJOY je seksi, navihana in izjemno močna. Ta luksuzni vibrator za zajce ima prožno vibrirajočo os s stimulatorjem klitorisa. To omogoča, da silhueta zadene vse prave, prijetne točke! Ta trendovski vibrator je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je hipoalergen in 100% varen za telo. Ponuja 7 načinov pulziranja in 3 hitrosti vibriranja ter se lahko polni prek USB-ja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Funky Playhouse Vibrator”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Price History
Cart
Your cart is currently empty.